Uniek bij CultuurTV zijn de livestreams die we bieden. Wij kunnen voor een scherpe prijs uw evenement live uitzenden via internet. De livevideostream wordt opgezet vanaf locatie. Zo kan uw concert, voorstelling of ander evenement direct met meerdere camera's worden geregistreerd en uitgezonden.

Uw evenement realtime online

Het voordeel van een live uitzending is dat u de stream integraal aan kunt bieden via social media. Dit is een goed middel voor extra promotie en om uw publiek uit te breiden. Actueler kunt u uw evenement niet aanbieden voor het publiek thuis. Daarnaast is het een effectieve manier om uw evenement te registreren. De geregistreerde livestream is binnen een uur klaar voor publicatie op uw site. Deze registratie blijft zo lang u wilt op uw site staan en is voor iedereen toegankelijk. Het enige wat we van u nodig hebben is een goede breedband internetverbinding.

Lowbudget livestream op locatie

CultuurTV maakt gebruik van een goede camcorder en professionele audio apparatuur voor het live uitzenden van uw evenement. De livestream is laag in technische beeldkwaliteit maar hoogwaardig in audio. De clip die later online wordt geplaatst is van hoge kwaliteit. Speciaal voor kunstinstellingen geven we 50% korting op het uurtarief. Wilt u een hogere kwaliteit in beeld, dan schakelen we ons netwerk in om samen een livestream te produceren geheel naar uw wens.