Netwerk van audiovisuele professionals

CultuurTV heeft een uitgebreid netwerk van audiovisuele professionals dat ingezet kan worden als u grotere producties wilt of wilt gaan voor een hogere beeldkwaliteit bij uw webcast.

Ons netwerk bestaat uit enkel mediaprofessionals en staat garant voor goede kwaliteit. Voor camerawerk en montage zijn Rob van Gils en Krijn Hendriksen de mensen om bij aan te kloppen.

Hatsiekiedee.tv en Flitsboem zijn collega videobedrijven. Daarnaast is Hans d'Achard partner in crime van Krijn en kan ook Hans Mulkens van studio Eindhoven Aan Zee ingeschakeld worden als fotograaf, cameraman en livesetoperator. Samen met CultuurTV maken zij videocontent, live registraties en uitzendingen van hoge kwaliteit voor uw evenement.

TACTV

TACTV was de eigen zender van Temporary Art Centre. De zender is destijds opgericht door Krijn Hendriksen en Hans d'Achard en had als doel om de evenementen van TAC te registreren en publiceren. TACtv begon met niks. De eerste registraties waren met oude webcams die Hans zelf nog had ontworpen bij Philips. Later kwam er erkenning en daarmee ook budget. De zender registreerde vrijwel alle concerten, lezingen en andere culturele uitingen.